


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک هونکار بیندی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی ….. ۵۰۰ گرم
پیاز نگینی خردشده ……. ۲ عدد
گوجهفرنگی ….. ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه ….. به مقدار لازم
بادمجان ….. ۱ کیلوگرم
آرد …… ۲ قاشق سوپخوری
شیر …. ۱ لیوان
پنیر موزارلا …… ۱۰۰ گرم
جعفری خردشده …. ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
گوشت را به صورت قیمهای خرد کنید و به همراه پیاز و روغن روی حرارت قرار دهید تا تفت بخورد و کمی سرخ شود. سپس ۲ لیوان آب به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید گوشت بپزد. حالا گوجهفرنگیها را خرد کنید و در گوشت بریزید تا بپزند و آب گوشت کشیده شود. در پایان، مقداری نمک و فلفل به گوشت اضافه نمایید و کنار بگذارید.
بادمجانها را کباب کنید و پوست آنها را بگیرید و خرد نمایید. در ظرفی جداگانه آرد را به همراه کمی روغن تفت دهید. سپس بادمجانها را به آرد بیفزایید و هم بزنید. اکنون شیر را اضافه کنید تا غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه نمایید. پنیر موزارلا را در بادمجانها بریزید و شعله را خاموش کنید. بادمجان را در دیس بکشید و گوشت پخته را روی آن بریزید. در پایان جعفری خردشده را روی غذا بپاشید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/