رمز و راز‌های پخت یک قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بدون شک خورش قورمه سبزی یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی است که به عنوان معیار آشپزی حرفه‌ای در نظر گرفته می‌شود. برای این که بتوانید خورشت قورمه سبزی را خوشمزه و لعاب‌دار تهیه کنید باید نکات غلیظ شدن و جا افتادن آن را به‌خوبی بدانید.

۱- سبزی استفاده شده در خورش قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد و اگر ریز نباشد هر قدر هم بجوشد غلیظ نمی‌شود و لعاب نمی‌اندازد.

۲- سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد.

۳- سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورش قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید این کار باعث لعاب‌دار شدن خورش می‌شود.

۴- سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می‌کنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورش شما را غلیظ کند. اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر می‌توانید استفاده کنید.

رمز و راز‌های پخت یک قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

 

۵- استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعاب‌دار شدن خورش می‌شود.

۶- حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است تا خورش قورمه سبزی بپزد و به‌خوبی لعاب‌دار شود.

۷- وقتی خورش آبکی شد می‌توانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید تا خورشت لعاب‌دار شود و روغن آن در سطح خورش جمع شود.

۸- در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورش بیفزایید تا مجبور نشوید در وسط آشپزی آب به خورشت اضافه کنید، چون از لعاب‌دار شدن خورش جلوگیری می‌کند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب‌جوش استفاده کنید.

۹- لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورش آماده شد به مواد اضافه کنید، چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می‌شود و خورشت غلیظ نمی‌شود.

۱۰- در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید خورش شما آماده و سبزی و گوشت آن پخته شده، ولی آب زیادی دارد می‌توانید شعله را زیاد کنید و در قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *