طرز تهیه آبگوشت به و گردو اراکی؛ پرخاصیت و خوشمزه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آبگوشت به و گردو یکی از انواع آبگوشت‌های خوشمزه شهر اراک است که طرز تهیه آن بسیار ساده است. آبگوشت به و گردو یکی از غذا‌های مقوی مخصوص استان مرکزی است که معمولاً در وعده غذایی ناهار سرو می‌شود. این غذا به دلیل داشتن گوشت، لوبیا، گردو و به، از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. طرز تهیه آبگوشت به و گردو بسیار شبیه به روش طبخ آبگوشت ساده معمولی است. در این مقاله طرز تهیه آبگوشت خوشمزه و ساده به و گردو را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

پیاز: ۱ عدد
به: ۱ عدد
گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۲ لیوان دسته‌دار
مغز گردوی خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

مراحل تهیه آبگوشت به و گردو

طرز تهیه آبگوشت به و گردو به استان مرکزی؛ پرخاصیت و خوشمزه

در مرحله اول از طرز تهیه آبگوشت به و گردو، لوبیای سفید را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. بعد از آنکه دو تا سه ساعت از خیس شدن لوبیا گذشت، پیاز را خرد کرده به همراه لوبیا و گوشت آبگوشتی با مقداری آب درون قابلمه بریزید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت به همراه حبوبات کاملا پخته شود. زمان پخت گوشت و حبوبات تقریباً ۲/۵ ساعت است.

در مرحله دوم از طرز تهیه آبگوشت به و گردو، پس از پخته شدن مواد داخل قابلمه زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی و پودر گردو را به قابلمه اضافه کنید.

در مرحله سوم از طرز تهیه آبگوشت به و گردو، مواد داخل قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. حالا به سراغ به رفته و آن‌را با پوست خرد کنید. بهتر است که تکه‌های به کمی درشت باشند. به خرد شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید.

کمی نمک نیز همراه با به در محتویات داخل قابلمه بریزید. قابلمه را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از تقریبا یک ساعت مواد داخل قابلمه کاملاً پخته شده است. آبگوشت به و گردوی شما آماده سرو است.

خواص آبگوشت به و گردو

*آبگوشت خوشمزه به و گردو که طرز تهیه آن توضیح داده شد، به دلیل داشتن گوشت قرمز به و گردو از خواص نسبتاً زیادی برخوردار است. گردو منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. مس موجود در گردو باعث تقویت سلامت قلب و سیستم ایمنی بدن می‌شود.

*همچنین اسید فولیک موجود در گردو به بهبود عملکرد سیستم عصبی بدن کمک می‌کند. فسفر و ویتامین B۶ و همچنین منگنز موجود در این ماده غذایی، باعث جلوگیری از سرطان و استقامت و استحکام استخوان‌ها می‌شود.

 

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *