طرز تهیه آش زمستانی متفاوت با طعمی خاص و کلسیم فراوان

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت آش زمستانی آشنا کنیم.

مواد لازم برای ۶ نفر
سبزی آش – ۵۰۰ گرم
اسفناج – ۵۰۰ گرم (به دلخواه)
کشک – یک لیوان
برنج – یک چهارم لیوان
پیاز – ۴ عدد متوسط
عدس – نصف لیوان
نخود – نصف لیوان
لوبیا چیتی – نصف لیوان
گندم – نصف لیوان
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم
نعناع خشک – به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه – به مقدار کافی


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های کباب بناب ساطوری و سه مدل قارچ پلو تا سوپ عدس و لاوا کیک شکلاتی بدون فر + تصاویر


طرز تهیه:

۱- ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید. بهتر است نخود و لوبیا را با هم خیس کنید و عدس را در ظرفی جداگانه بپزید. (چون زمان پخت این حبوبات متفاوت است). در این حین چند بار آب حبوبات را عوض کنید.

۲- گندم را هم جداگانه در ظرفی دیگر خیس و چند بار آب آن را عوض کنید.

۳- برنج را بشویید و از چند ساعت قبل خیس کنید.

۴- نخود، لوبیا و گندم را به همراه مقدار کافی آب در یک قابلمه مناسب بریزید تا کاملا پخته شود و عدس و برنج را به آن‌ها اضافه کنید تا همه مواد با هم پخته شود.

۵- حین پختن حبوبات سبزی‌ها را هم تمیز کنید و بشویید. بعد از خشک شدن سبزیجات آن‌ها را خرد کنید و داخل حبوبات پخته شده بریزید. پیاز‌ها را خلالی کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.

۶- نیمی از پیاز‌ها را داخل آش بریزید و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.۷- بعد از این‌که یکی دوقل خورد آش را بچشید.

۸- در پایان کشک را اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن آن را از روی حرارت بردارید.

۹- نعناع را هم درحدی که فقط یکی دو چرخ در روغن بخورد تفت دهید و آش را با نصف پیار داغی که مانده و نعناع و کشک تزیین کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *