طرز تهیه بلال مکزیکی با دو نوع سس خوشمزه

ذرت یک خوراکی خوشمزه و مفید است میزان بالایی فیبر دارد. راه‌های مختلفی برای درست کردن بلال وجود دارد که بهترین‌شان را مکزیکی‌ها می‌دانند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه بلال مکزیکی خیابانی را به شما یاد دهیم.

ابتدا باید بگوییم که بلال مکزیکی با ذرت مکزیکی تفاوت دارد. در تهیه‌ی ذرت مکزیکی از دانه‌های ذرت بخارپز شده استفاده می‌شود و به آن قارچ و سس اضافه می‌کنند. اما در تهیه‌ی بلال مکزیکی به روش خیابانی، بلال شیرین را در آب، شیر و کره بخارپز می‌کنند تا کاملا مغزپخت و نرم شود، سپس چاشنی‌های مخصوص را به آن اضافه می‌کنند.

آمریکا بزرگ‌ترین پرورش‌دهنده‌ی ذرت است و بیشترین زمین‌های کشاورزی ذرت در آنجا پیدا می‌شود. در آمریکای جنوبی، ذرت نقش بسیار پررنگی در فرهنگ غذایی دارد و به اشکال مختلف از آن در وعده‌های غذایی استفاده می‌شود. برای مثال نان ترتیلا که از آرد ذرت تهیه می‌شود، پایه‌ی بسیاری از غذاهای مکزیکی است.

در ادامه می‌توانید طرز تهیه بلال مکزیکی با دو نوع سس مختلف را یاد بگیرید. بعد از آن هم پیشنهاد می‌کنیم سری به آرشیو آموزش آشپزی دیجی‌کالا مگ بزنید تا طرز تهیه انواع غذاها و خوراکی‌های خوشمزه را در آنجا پیدا کنید.

مواد لازم برای تهیه بلال مکزیکی

  • بلال
  • شیر: ۱ پیمانه
  • کره: ۲۵ گرم

مواد لازم برای تهیه سس به روش اول

  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل چیلی یا پول بیبر
  • جعفری ساطوری شده
  • پودر پنیر پارمزان

مواد لازم برای تهیه سس به روش دوم

  • پنیر دیپ چدار
  • سس فرانسوی
  • اورگانو

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا

طرز تهیه بلال مکزیکی

  1. ابتدا بلال‌ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید تا کوچک‌تر شوند.
  2. اجازه دهید بلال‌ها در یک قابلمه آب، به همراه شیر و کره به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
  3. بعد از اینکه کاملا پختند، آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و در هر کدام یک سیخ چوبی به عنوان دستگیره فرو کنید.
  4. برای تهیه‌ی سس بلال مکزیکی به روش اول، روی بلال‌ها را یک لایه کره ذوب شده بمالید، سپس یک لایه از ترکیب سس مایونز، سس خردل، سس کچاپ و فلفل بمالید.
  5. در نهایت روی آن پودر پنیر پارمزان و جعفری ساطوری شده را بریزید.
  6. برای تهیه‌ی سس به روش دوم، ابتدا بلال را با یک لایه کره آب شده، چرب کنید و سس کمی پنیر دیپ چدار را با استفاده از کاردک روی آن بماید. سپس یک لایه سس فرانسوی و در نهایت کمی پودر اورگانو روی آن بپاچید.
  7. نوش جان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *