طرز تهیه تره اسفناج؛ غذایی بسیار مقوی از گیلان

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعضی از غذا‌های محلی استان گیلان، مثل میرزا قاسمی، خورش اناربیج و واویشکای مرغ شناخته شده‌تر هستند، اما تره اسفناج هم دست کمی از آن‌ها ندارد.

مواد لازم برای ۴ نفر:
اسفناج- ۵۰۰ گرم
تخم مرغ- ۳ عدد
سیر- ۱ بوته متوسط
نارنج- ۲ عدد یا آب نارنج نیم پیمانه
برنج نیم‌دانه- نیم پیمانه
کره- ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه
۱-برای درست کردن این غذا ابتدا اسفناج را پاک کنید و بشویید. وقتی آب اسفناج کاملا رفت آن را درشت خرد کنید. در واقع بعد از پاک و خرد کردن باید ۵۰۰ گرم اسفناج جدا کنید.

۲-برنج نیم دانه را پاک کنید و تمیز بشویید. سپس اسفناج خرد شده و برنج را داخل یک قابلمه بریزید. یک و نیم لیوان به آن اضافه و گاز را روشن کنید. حرارت گاز باید ملایم باشد و چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا تره اسفناج ته نگیرد. وقتی برنج کاملا پخت گاز را خاموش کنید. در همین حالت که برنج داغ است آن را با گوشت‌کوب له کنید.

۳-داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و سیر را با مقداری زردچوبه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. مراقب باشید آن‌ها را نسوزانید. وقتی سیر‌ها طلایی شدند

تخم مرغ‌ها را داخل آن بشکنید و هم بزنید تا سفت شوند. وقتی تخم مرغ‌ها آماده شد، گاز را خاموش کنید و دوباره سراغ قابلمه برنج و اسفناج بروید.

۴-مجدد زیر قابلمه را روشن و آب نارنج، فلفل سیاه، نمک و کمی دارچین به خورش اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه که آب نارنج‌ها را گرفته و داخل قابلمه ریختید، مخلوط سیر داغ و تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مواد به صورت یکنواخت داخل قابلمه پخش شوند.

۵-اگر روی خورش جمع شد و به اصطلاح دلمه بست، غذا آماده است. ۵ دقیقه آخر پخت، کره را داخل تره اسفناج بریزید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *