طرز تهیه رولت استرومبلی آلفردوی بوقلمون

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استرومبلی نوعی دستپیچ پر از انواع پنیر‌های ایتالیایی (به طور معمول موزارلا) با برش‌های سرد گوشت‌های ایتالیایی (مانند سالامی، کاپوکلو و برزولا) یا سبزیجات است.

خمیر مورد استفاده یا خمیر نان ایتالیایی است یا خمیر پیتزاست.

این استرومبولی بوقلمون، یک وعده غذایی آسونه که شامل بوقلمون، سس خانگی آلفردو و پنیر که در خمیر پیتزا رول شده و طلایی می‌شه! یه غذای ایده آل برای یه شام راحت یا ناهار مدرسه ست.

مواد لازم سس آلفردو:

• کره ۱/۴ لیوان
• ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده
• ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
• ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
• ۱/۸ قاشق چای خوری فلفل
• ۳ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
• ۲ فنجان و نصف شیر
• ۱/۴ فنجان پنیر پارمزان خرد شده

• ۱ خمیر پیتزا آماده (۴۰۰ گرم)
• سس آلفردو
• ۱ لیوان گوشت بوقلمون خرد شده، پخته شده
• ۱ فنجان پنیر موزارلا رنده شده
• ۱ تخم مرغ
• ۱ قاشق غذاخوری آب
• پودر سیر و ادویه ایتالیایی برای تزیین (دلخواه)


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه:

در یک قابلمه متوسط کره را آب کنید. سیر، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل هم بزنید.
آرد را اضافه کنید و ۱ دقیقه بپزید.
شیر را اضافه کنید، و تا زمانی که ترکیب شود هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را کنار بذارید.

فر را از قبل گرم کنید تا ۳۵۰ درجه فارنهایت. خمیر پیتزا را پهن کنید.۴۳ سس آماده شده را روی خمیر پهن کنید (مابقی برای دیپ کنار بزارید) بوقلمون و موزارلا را روی خمیر بزارید.

دو سانت از بغل خمیر را خالی بزارید، سپس استرومبولی را به سمت بالا رول کنید.

تخم مرغ و آب را با هم بزنید تا ترکیب شن. با قلمو مقدار کمی از اون رو روی قسمت بالای استرومبولی بزنید و در آخر روش مقدار کمی پودر سیر و چاشنی ایتالیایی بپاشید.

استرومبلی رو روی کاغذ فر گذاشته , ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا قهوه‌ای طلایی شه.

بذارید ۵-۱۰ دقیقه استراحت کنه، سپس برش داده و با سس باقی مانده سرو کنید.

منبع: شکمو

انتهای پیام/

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *