طرز تهیه رولت املت قـارچ با اسفناج

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه رولـت املـت قـارچ با اسفـناج آشنا کنیم.

مـواد لازم
تخم‌مرغ دو عدد
شیر یک فنجان
آرد یک قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق چای‌خوری
اسفناج ۳۰ شاخه
قارچ حلقه شده یک بسته کوچک
پنیر پارمزان (هر نوع پنیری که بتوانید رنده کنید) به میزان لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم می‌زنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ می‌کنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.

ورقه سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده می‌ریزیم و پنیر می‌پاشیم.

املت را رول (لوله) کرده و بار دیگر روی آن پنیر رنده شده می‌ریزیم.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *