طرز تهیه ساندویچ هالوپینو

*ما تنها یک فروشگاه اینترنتی نیستم. ما راه حلی برای یک زندگی خوب هستیم*

با مقالات آموزشی ما می توانید در دنیا مدرن بهترین سبک زندگی را انتخاب و برای داشتن بهترین خرید ها,…جزئیات بیشترطرز تهیه ساندویچ هالوپینو

*ما در اسمارت مارکت بهترین و پرفروش ترین محصولات را برایتان انتخاب کرده ایم*

نیازی نیست بین انتخاب محصولات فراوان گیج و سر در گم شوید. ما برایتان بهترین محصولات را گلچین می کنیم.…جزئیات بیشترطرز تهیه ساندویچ هالوپینو

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیز زیادی درباره این ساندویچ نمی‌توان گفت. همه توضیحات در عنوان مطلب آمده است. هالوپینوی کبابی، پنیر چدار، پنیر خامه‌ای، و بیکن سرخ‌شده در کنار هم معجون خوشمزه‌ای درست می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ هالوپینو

فلفل هالوپینو دو عدد
بیکن دو ورق
نان باگت دو برش
کره  دو قاشق چای‌خوری
پنیر خامه‌ای ۶۰ گرم
پنیر چدار دو ورق
نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه ساندویچ هالوپینو

مرحله اول

فلفل‌های هالوپینو را روی شعله مستقیم قرار دهید، بچرخانید، تا زمانی که همه طرف آن‌ها نیم‌سوز شود. بعد از این پنج دقیقه این مرحله پایان می‌پذیرد. هالوپینو‌های نیم‌سوز را به یک فویل آلومینیوم منتقل کنید و بپیچید تا از هوا جدا بمانند. بگذارید پنج دقیقه به همین حالت باشند.

همزمان، بیکن‌ها را در یک تابه بزرگ بگذارید و روی شعله کمتر از متوسط حرارت دهید. همه طرف‌شان را بپزید، این حدود هشت دقیقه طول می‌کشد. سپس بیکن‌ها را به دستمال کاغذی منتقل کنید تا چربی‌شان گرفته شود.

مرحله دوم

هالوپینو‌ها را باز کنید. پوسته آن‌ها را بگیرید و دور بریزید. دانه‌ها و ساقه‌ها را هم همین‌طور. سپس هر کدام را از طول به نصف تقسیم کنید.

تابه را تمیز کنید و به دمای متوسط برسانید. کره را در آن آب کنید تا حباب بزند. دو برش نان را در آن قرار دهید و برای دو دقیقه بپزید تا کاملا قهوه‌ای و برشته شوند.

سپس نان‌ها را به یک تخته برش منتقل کنید. یک لایه چدار را روی یکی از نان‌ها بگذارید و بر روی آن برش‌های بیکن و هالوپینو را بچینید. روی نان دیگر، یک لایه چدار دیگر بگذارید و سپس پنیر خامه‌ای روی آن بمالید. سپس دو نان مواد زده را روی هم بگذارید تا ساندویچ بسته شود.

مرحله سوم

نیمی از کره را در تابه روی شعله کمتر از متوسط حرارت دهید. وقتی که گرم شد، ساندویچ را در آن بگذارید و بپزید، تا زمانی که نان به رنگ قهوه‌ای-طلایی در آید. بعد از این ۵ دقیقه، ساندویچ را از تابه بردارید، مقداری دیگر کره در آن قرار دهید تا آب شود. سپس ساندویچ را از طرف دیگر در تابه قرار دهید تا روی دومش هم برشته شود. غذای شما آماده سِرو است.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *