طرز تهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای با طعمی فوق العاده

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذا، یکی از غذا‌های محلی استانبول است..این سوپ در منطقه‌ی جنوب شرقی ترکیه معروف است.

مواد لازم
دال عدس (۹۰ گرم) ۱/۲ لیوان
بلغور گندم (۵۰ گرم) ۱/۴ لیوان
پیاز کوچک ۱ عدد
آب ۷ لیوان
نمک ۱.۵ قاشق مربا خوری
مارگارین یا کره ۴ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نعنا خشک به مقدار لازم
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق مربا خوری
آب لیمو به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه کره را ریخته و پیاز را چند دقیقه تفت دهید.

عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

بگذارید نیم ساعت (با زود پز یک ربع) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.

هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

سایر نکات
به جای مارگارین یا کره می‌توانید از روغن مایع استفاده کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *