طرز تهیه سوپ عدس؛ یک سوپ خوشمزه و مقوی برای روزهای سرد

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عدس یکی از مواد غذایی است که سرشار از پروتئین و آهن است و هضم آن آسان است به همین دلیل به عملکرد بهتر بدن کمک می‌کند و از بروز بیماری‌های عفونی جلوگیری می‌کند. خوردن عدس یکی از بهترین راه‌ها برای جذب پروتئین کم چربی است و خوردن روزانه آن قوای جسمانی افراد را تقویت می‌کند و بهبود می‌بخشد. ما طرز تهیه سوپ عدس را برای شما در نظر گرفتیم تا با پختن و خوردن این سوپ از خواص بی‌نظیر عدس بیشتر بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه سوپ عدس

روغن مایع دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
آب گوشت یا مرغ دو لیتر
عدس یک لیوان
پیاز درشت سه عدد
سیب زمینی متوسط یک عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
نعناع خشک برای تزیین
آبلیمو به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه سوپ عدس

روغن را داخل قابلمه بریزید و پیاز‌های خرد شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا پیاز‌ها کاملا نرم شوند.

سیب زمینی‌هایتان را خرد کنید و آن‌ها را به پیاز‌های تفت داده شده اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

در مرحله بعد آب گوشت یا مرغ را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. سپس عدس را به موادتان اضافه کنید و به آن‌ها فرصت دهید تا کاملا جا بیفتند.

برای اینکه نفخ عدس‌ها گرفته شود آن‌ها را از شب قبل در آب بخیسانید و چندین مرتبه آب آن را عوض کنید.

بعد از اینکه سوپ شما قوام کافی را پیدا کرد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ رب کاملا به خورد سوپ رود و قرمز شود.

بعد از این مرحله سوپ شما آماده است و می‌توانید آن را به ظرف سرو مورد نظرتان انتقال دهید و روی آن را با نعناع خشک تزیین کنید و در صورت تمایل هنگام میل کردن این سوپ به آن آبلیمو اضافه کنید تا طعم جذاب‌تری داشته باشد و از طعم آن لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *