طرز تهیه شیرینی چوروس یا بامیه اسپانیایی با سس شکلات

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی چوروس اسپانیایی یک شیرینی متفاوت با طعمی بسیار دوست داشتنی است. شاید برای شما هم جالب باشد که مردم در برخی از نقاط دنیا ساعت‌ها در یک صف طولانی منتظر چشیدن طعم واقعی شیرینی churros می‌مانند. انتخاب بهترین دستوالعمل برای آماده کردن این شیرینی جذاب یک بار برای همیشه کافی است. دستور تهیه churros که بسیار شبیه شیرینی بامیه خودمان است، اما ظاهری بلندتر دارد با یک خمیر ساده آغاز می‌شود و در پایان با انتقال این خمیر به روغن داغ و پوشاندن شدن سطح آن با دارچین به پایان می‌رسد. در هر لحظه که بخواهید می‌توانید این طعم فوق العاده را بچشید. طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی با سس شکلات به همراه فوت و فن‌هایش را در ادامه بخوانید.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم

کره ذوب شده: ۵۰ گرم

وانیل: ۲/۱ قاشق چای خوری

آرد همه کاره: ۲۵۰ گرم

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

روغن: حدوداً یک لیتر یا کمتر در صورت نیاز

دارچین: ۱ قاشق غذاخوری

شکر کاستور: ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای سس شیرینی چوروس

شکلات شیرین یا تلخ خرد شده: ۲۰۰ گرم

شیر: ۱۰۰ میلی لیتر

عصاره وانیل: ۴/۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی چوروس یا بامیه اسپانیایی با سس شکلات

طرز تهیه شیرینی چوروس یا بامیه اسپانیایی با سس شکلاتی

یک ظرف که با آب پر شده را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. حالا کره ذوب شده روی حرارت کتری و وانیل را با هم ترکیب کنید. در ظرفی دیگر آرد الک شده و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و کمی نمک را به این ترکیب اضافه کنید. حالا کره و وانیل را به آرد اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق چوبی این مخلوط را به خوبی ترکیب کنید.

در این فاصله تمام مواد سس را درون قابلمه بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید. برای اینکه سس براقی داشته باشید، مدام این ترکیب را هم بزنید. مراقبت باشید که حرارت قابلمه‌ای که سس را در آن آماده می‌کنید، ملایم باشد.

یک قابلمه بزرگ و گود را انتخاب کنید و حدوداً یک سوم آن را پر از روغن کنید. پخت و پز با روغن داغ می‌تواند خطرناک باشد، مراقب باشید. حرارت روغن را کم کنید و مواد خمیری که قالب زده‌اید را به مدت ۴۵ ثانیه یا کمتر، تا زمانی که احساس کردید شیرینی شما آماده شده، درون روغن قرار دهید. حرارت را زیاد نکنید، چرا که در این صورت شیرینی شما دیگر ترد و نرم نخواهد بود.

هنگامی که churros ترد و قهوه‌ای یا طلایی رنگ شد، آن‌ها را با یک چنگال یا یک چاقو از روغن خارج کرده و روی سینی کاغذی آشپزخانه قرار دهید. این کار باعث خارج شدن روغن اضافی از شیرینی می‌شود. بعد از سرخ شدن churros، آن را با دارچین و شکر کاستر به خوبی ترکیب کنید. وقتی تمام این مراحل را به درستی انجام دادید، حالا نوبت به غوطه ور شدن شیرینی چوروس ترکی در شکلاتی خوشمزه و لذیذ است.

 

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی با سس شکلات

* زمانی که مشغول سرخ کردن شیرینی در روغن هستید، بسیار مراقبت باشید.

* اجازه ندهید که حباب‌های هوا در churros ایجاد شوند.

* از آرد کهنه برای درست کردن خمیر این شیرینی استفاده نکنید.

* برای ترد شدن شیرینی آن را زیاد سرخ نکنید.

* پیش از شروع پخت و پز با روغن داغ، جوانب احتباط را رعایت کنید.

* از دست و چشم‌های خودتان زمانی که در کنار اجاق گاز ایستاده‌اید، مراقبت کنید.

* اگر سس توت فرنگی یا هر نوع سس دیگری باب میل شما است، آن را به شیرینی چوروس اسپانیایی که شباهت خیلی زیادی به شیرینی بامیه ایرانی دارد، امتحان کنید.

* در صورت تمایل می‌توانید برای درست کردن آرد این شیرینی چوروس اسپانیایی لذیذ از تخم مرغ هم استفاده کنید.

*به جای سس شکلات از نوتلا هم می‌توانید برای سرو کنار چوروس استفاده کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *