طرز تهیه مرغ کونگ پائو

*ما تنها یک فروشگاه اینترنتی نیستم. ما راه حلی برای یک زندگی خوب هستیم*

با مقالات آموزشی ما می توانید در دنیا مدرن بهترین سبک زندگی را انتخاب و برای داشتن بهترین خرید ها,…جزئیات بیشترطرز تهیه مرغ کونگ پائو

*ما در اسمارت مارکت بهترین و پرفروش ترین محصولات را برایتان انتخاب کرده ایم*

نیازی نیست بین انتخاب محصولات فراوان گیج و سر در گم شوید. ما برایتان بهترین محصولات را گلچین می کنیم.…جزئیات بیشترطرز تهیه مرغ کونگ پائو

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه مرغ کونگ پائو آشنا کنیم.

مواد لازم:

نیم کیلو مرغ بدون پوست و استخوان، خرد شده در قطعات ۲.۵ سانتی
۱ پیمانه آرد ذرت
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد ۳ ق غ پیازچه خرد شده
۲ قاشق چایخوری سیر خرد شده
¼ قاشق چایخوری تکه‌های فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل (یا تازه)
۲ قاشق چایخوری سرکه
۲ قاشق چایخوری سس سویا
۲ قاشق چایخوری شکر
⅓ فنجان بادام زمینی بو داده شده
۴ فنجان برنج پخته شده، گرم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
مرغ را در یک کاسه کوچک با آرد ذرت خوب مخلوط کنید.
روغن را درون ماهیتابه بریزید و صبر کنید گرم شود. سپس مرغ‌ها را اضافه کنید و ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا خوب سرخ شود. سپس مرغ را در بیاورید و روغن اضافی اش را بگیرید.
سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را درون ماهیتابه بریزید و حدود ۱۵ ثانیه سرخ کنید و از روی حرارت بردارید.
سرکه، سس سویا و شکر را در کاسه کوچک، خوب هم بزنید. سس و مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
بادام زمینی را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد. با پیازچه روی مواد را تزیین کنید و با پلو نوش جان کنید.

منبع:شکمو

انتهای پیام/

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *