طرز تهیه وافل مارتادلا

*ما تنها یک فروشگاه اینترنتی نیستم. ما راه حلی برای یک زندگی خوب هستیم*

با مقالات آموزشی ما می توانید در دنیا مدرن بهترین سبک زندگی را انتخاب و برای داشتن بهترین خرید ها,…جزئیات بیشترطرز تهیه وافل مارتادلا

*ما در اسمارت مارکت بهترین و پرفروش ترین محصولات را برایتان انتخاب کرده ایم*

نیازی نیست بین انتخاب محصولات فراوان گیج و سر در گم شوید. ما برایتان بهترین محصولات را گلچین می کنیم.…جزئیات بیشترطرز تهیه وافل مارتادلا

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذا چیزی است تقریبا شبیه نان سیر پف‌دار، یک غذای سبک و خوشمزه با لایه‌های نازک مارتادلا همراه با سس سیر و جعفری، و روغن زیتون.

مواد لازم برای تهیه وافل مارتادلا

روغن زیتون یک چهارم پیمانه
برگ و ساقه‌های ترد جعفری یک چهارم پیمانه
سیر پنج حبه
کِیپر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مارتادلای نازک ۱۱۵ گرم
آرد برای زیرسازی به مقدار لازم
خمیر شیرینی‌پفکی یک ورق


بیشتر بخوانید


طرز تهیه وافل مارتادلا

دستگاه وافل‌ساز یا اسنک‌ساز را از قبل گرم کنید. روغن زیتون، جعفری و سیر را با کِیپر مخلوط کنید و هم بزنید تا تبدیل به یک سس نیمه-نرم شود. با نمک و فلفل آن را چاشنی‌دار کنید.

یک سطح کار آردی درست کنید. ورقه‌ای خمیر شیرینی پفکی روی آن پهن نمایید، آن را طوری تا کنید که یک مربع ۴۰ در ۴۰ سانتی‌متری درست شود. سپس سس سیر را روی آن پخش کنید، در هر طرف ۳ سانتی‌متر را خالی بگذارید. مارتادلا را روی سس بگذارید و مثل قبل ۳ سانتی‌متر از اطراف خالی بگذارید.

حالا خمیر شیرینی را با غلتاندن روی تخته، لوله کنید. وقتی کامل شد درز آن را به دیواره‌اش فشار دهید تا کامل بسته شود.

دو سر لوله خمیری را هم فشار دهید تا بسته شود. حالا خمیر شیرینی را مثل یک حلزون دور خود بپیچید، طوری که کاملا گِرد شود. این حلقه را در مرکز دستگاه وافل‌ساز قرار دهید و بگذارید تا بپزد و رنگش به طلایی-قهوه‌ای تبدیل شود. پخت در دمای ۹۰ تا ۹۵ درجه به مدت ۱۲ دقیقه می‌تواند شما را به وافل خوشمزه‌تان نزدیک کند.

بعد از پخت، وافل را به تخته منتقل کنید و آن را مثل پیتزا برش بزنید و بلافاصله میل کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *