طرز تهیه و نکات مهم کمپوت سیب با ماندگاری بالا + فواید کمپوت سیب

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تهیه کمپوت سیب همان چیزی که فرانسوی‌ها به آن applesauce میگویند، ساده‌تر از چیزی است که تصورش را هم بکنید. الیته که هرگز کمپوت‌های صنعتی از نظر طعم و ماندگاری به پای کمپوت‌های خانگی نمی‌رسند. اما شاید به دلیل کمبود وقت یا آشنا نبودن با فوت و فن‌های پخت یک کمپوت خوشمزه، شما هم تا امروز این کار را امتحان نکرده باشید. کمپوت سیب یک روش فوقالعاده ساده و خوشمزه برای لذت بردن از طعم سیب است. این یک ترکیب فوق العاده نرم و دوست داشتنی است. طرز تهیه کمپوت سیب خانگی با ماندگاری بالا به همراه فوت و فن‌ها و فواید کمپوت سیب ساده و رژیمی را در ادامه می‌خوانید.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ و دونات گوشت تا طرز تهیه قدیمی‌ترین فست فود دنیا + تصاویر


مواد لازم

سیب پوست کنده شده: ۲ کیلو

آبلیمو ترش تازه: ۱ قاشق مرباخوری

زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری

شکر سفید یا شکر قهوه‌ای: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار

گلاب: ۱ قاشق چایخوری

دارچین: به دلخواه

آب: به میزان لازم

کره: ۲ قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه کمپوت سیب در شیشه

طرز تهیه و نکات مهم کمپوت سیب با ماندگاری بالا + فواید کمپوت سیب

برای درست کردن کمپوت سیب ابتدا یک ظرف مناسب و ترجیحاً گود را انتخاب کنید. آب را داخل ظرف ریخته و زمانی که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به ترکیب زمان دهید تا به خوبی بپزد. بعد از چند دقیقه نوبت به اضافه کردن گلاب و زعفران می‌رسد.

کمتر از ۳۰ دقیقه برای پخت این کمپوت خوشمزه به زمان نیاز دارید. در حین مراحل پخت، ترکیب را به آرامی هم بزنید تا زمانی که سیب‌ها به خوبی نرم شوند. می‌توانید کره، دارچین و شکر قهوه‌ای را به صورت جداگانه با هم ترکیب کنید تا شهدی خوش طعم برای کمپوت سیب آماده شود. بعد از سرد شدن کمپوت سیب آن را میل کنید یا در ظروف شیشه‌ای تمیز، خشک و بدون لکه چربی در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه کمپوت سیب با زعفران

* مراحل طرز تهیه کمپوت سیب در شیشه مشابه همین دستور پخت است.

*طرز تهیه کمپوت سیب رژیمی با جایگزین کردن عسل به جای شکر امکان‌پذیر است.

* بعد از آماده شدن کمپوت، آن را در ظرف مناسبی سرو کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

* این کمپوت خوشمزه را می‌توانید تا ۳ ماه در یک ظرف مناسب و در بسته در یخچال نگهداری کنید.

* اگر به دنبال مراحل و طرز تهیه کمپوت سیب برای نوزاد هم هستید، این دستور مناسب شما است.

* بعد از خنک شدن کمپوت، آن را در ظرفی درب بسته در فریزر نگهدارید.

* اگر سیب سبز ترش را دوست دارید، میزان شکر این ترکیب را بیشتر کنید.

* برای تجربه طعم عالی کمپوت، عسل را جایگزین شکر کنید.

* بعد از گذشت چند دقیقه از جوشیدن آب و زمانی که کف روی قابلمه جمع شد، کف را دور بریزید. این زمان بهترین لحظه برای اضافه کردن زعفران دم کرده است.

* اگر تعداد سیب‌هایی برای کمپوت انتخاب کردید، زیاد است، می‌توانید سیب‌های پخته شده را برای اینکه له نشوند، از کمپوت جدا کنید.

* برای درست کردن کمپوت سیب، از هر نوع سیبی که دوست داشته باشید، می‌توانید استفاده کنید.

* زنجبیل طعمی گرم و دوست داشتنی را به کمپوت می‌دهد.

* درست کردن کمپوت شاید یک روش فوق العاده عالی برای لذت بردن از انواع میوه‌های فصل است.

* برای نگهداری کمپوت سیب با ماندگاری بالا آن را در ظرف مناسب درب‌دار، خشک و تمیز نگهداری کنید.

فواید مصرف کمپوت سیب خانگی

* کمپوت سیب خانگی سرشار از ویتامین‌های مورد نیاز بدن است. ویتامین C عالی در کمپوب سیب مهم‌ترین امتیاز این ترکیب فوق العاده است که می‌توان به آن اشاره کرد.

* این کمپوت هم چنین سرشار از فیبر است.

* آنتی اکسیدان‌ها از دیگر ترکیبات بی نظیری است که در کمپوت سیب وجود دارد.

* مصرف این کمپوت عالی، باعث پیشگیری از آلزایمر و پارکینسون می‌شود.

* با اضافه کردن دارچین به این ترکیب ایده آل می‌توانید یک محصول خانگی سرشار از آنتی اکسیدان را با لذت مصرف کنید.

* با مصرف کمپوت سیب قطعاً احساس سیری می‌کنید.

احتمال بیماری‌های قلبی با مصرف سیب یا کمپوت سیب کاهش می‌یابد.

 

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *