طرز تهیه کوکو یا کتلت ماش بسیار خوشمزه و مقوی در ۳۰ دقیقه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه کتلت ماش و کوکوی ماش پیشنهاداتی جذاب برای کسانی که به فکر آشپزی با موادی سالم و فوق العاده مقوی هستند. کوکو یا کتلت ماش یکی از غذا‌های کم‌تر شناخته شده ایرانی است که می‌تواند انتخاب خوبی برای وعده‌های عصرانه یا شام هم باشد. استفاده از جوانه ماش بیشتر از ماش در ایران رایج شده است. دو دل نباشید و طرز تهیه کوکوی ماش به همراه فوت و فن‌ها و خواص ماش را درادامه بخوانید و دست به کار شوید.

مواد لازم

ماش: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

تخم مرغ: ۲ عدد

پیاز رنده شده: ۱ عدد

سیر رنده شده: ۲ حبه

سیب زمینی آب پز: ۲ عدد

سبزی گشنیز و جعفری: ۳ قاشق غذاخوری

پودر سوخاری: ۳ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم


بیشتربخوانید 


مراحل طرز تهیه کوکوی ماش مقوی و سالم

برای درست کردن این کوکو ابتدا با انتخاب یک قابلمه مناسب و روی حرارت قرار دادن قابلمه به همراه کمی آب، ماش را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ماش کمی بپزد اما توجه کنید که نباید بافت آن نرم یا له شود.

حالا ماش را به همراه سیب زمینی که از قبل آب پز کرده بودید در غذاساز مخلوط کنید.

این ترکیب را به همراه سیز و پیاز مخلوط کرده و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. حالا نوبت به اضافه کردن سبزیجات یعنی گشنیز و جعفری می‌رسد. نمک، فلفل و ادویه‌ها را هم به آن اضافه کنید. این ترکیب را خوب مخلوط کنید.

پودر سوخاری را به آرامی و در حین مخلوط کردن مواد به ترکیب بیافزایید و اگر احساس کردید که ترکیب کوکوی ماش شما آماده نیست، می‌توانید از یک تخم مرغ دیگر هم در این دستور استفاده کنید.

از این ترکیب به اندازه یک گلوله کوچک بردارید و به آن فرم دهید. می‌توانید از قالب‌های شیرینی پزی هم برای زیباتر شدن کتلت ماش استفاده کنید. کوکو فرم داده شده را بردارید و در روغن تا زمانی که احساس کنید کاملاً آماده سرو است، قرار دهید. تا خوب سرخ شود.

طرز تهیه کوکو یا کتلت ماش بسیار خوشمزه و مقوی در ۳۰ دقیقه

نکته‌ها؛ خواص ماش و فوت و فن‌های تهیه کوکوی ماش لذیذ

* می‌توانید ماش را ۲۴ ساعت قبل از درست کردن این غذا بخیسانید و آب آن را چند بار عوض کنید.

* آرد سوخاری به بهتر شدن بافت کوکو بعد از سرخ شدن آن کمک می‌کند.

خواص فوق العاده ماش سبز که قطعاً چیزی از آن نمی‌دانید!

* ماش منبعی فوق العاده از انرژی، پتاسیم، منیزیوم، مس و روی است.

* اگر برای تهیه ماش در همه فصل‌های سال مشکل دارید، می‌توانید آن را مانند نعنا، خشک کرده و از آن استفاده کنید.

* ماش ترکیبی ایده آل برای مقابله با بیماری‌ها و مشکلات مختلف از جمله حمله‌های قلبی است.

* این سبزی نقش بسیار مهمی در کاهش فشار خون دارد.

* افزایش میزان کلسترول بدن و مقاومت سیستم ایمنی در برابر بیماری‌های قلبی با مصرف ماش امکان‌پذیر است.

* آنتی اکسیدان‌های موجود در ماش باعث پیشگیری و درمان سرطان می‌شود.

* شواهد زیادی وجود دارد که نشان دهنده مؤثر بودن ماش در درمان دیابت نوع دوم است.

* استفاده مداوم و منظم این سبزی، به طور حتم می‌تواند تأمین کننده پروتئین مورد نیاز بدن باشد.

* مصرف ماش برای جلوگیری از ورود عفونت‌ها و انواع باکتری به بدن بسیار مفید است.

* برای تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان کرونا مصرف ماش یک پیشنهاد عالی است.

* هر یک از دانه‌های ماش سبز، منبعی عالی از مواد معدنی ضروری بدن از جمله فولات هستند.

* مصرف ماش برای افرادی که از رژیم‌های غذایی سالم بهره می‌برند، فرآیندی ایده آل در کاهش وزن را ایجاد می‌کند.

* هضم ماش در بدن بسیار آسان‌تر از سایر انواع لوبیا است.

*طرز تهیه فلافل با ماش هم بسیار مرسوم است.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *