طرز تهیه کیک ساده وانیلی، ساده خوش عطر وطعم

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک ساده وانیلی آشنا کنیم.

مواد لازم:

آرد – ۲ پیمانه
شکر -یک پیمانه
شیر- یک پیمانه
وانیل – یک دوم قاشق چای‌خوری
روغن مایع – دوسوم پیمانه
تخم مرغ – ۴ عدد
بیکینگ پودر- ۲ قاشق مرباخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
۱- ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید.
۲- سفیده‌ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد و سفید رنگ شود تا از ظرف نریزد، بعد آن را در یخچال بگذارید.
۳- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید رنگ و کش دار شود.
۴- آرام آرام به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
۵- در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و دو بار آن‌ها را الک کنید، بعد آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. ۶- در آخر سفیده را هم به مواد اضافه کنید.
۷- مواد را به حالت دورانی هم بزنید. توجه کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.
۸- مایه کیک را داخل قالب مد نظرتان که چرب کرده اید بریزید و آن را در فر به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.۹- بعد از آن‌که کیک آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید.
۱۰-می توانید به دلخواه برای تزیین بعد از آن‌که کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. ۱۱- روی یک لایه را با خامه بپوشانید، بعد لایه دیگر را روی آن قرار دهید و آن را هم با خامه بپوشانید. ۱۲- همچنین کیک را با میوه دلخواه، تکه‌های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

منبع:روزنامه خراسان

انتهای پیام/

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *