فوت و فن‌های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فصل زمستان معمولا غذا‌های دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو:

سبزی پلو: ۱۰۰ گرم
میگوی ریز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
ادویه‌ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
زعفران: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
برنج: ۳ پیمانه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:

۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگو‌ها را اضافه کنید.

۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.

۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.

۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.

۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *