لقمه‌های گوشت‌و‌خردل + دستور تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با دستور تهیه لقمه‌های گوشت‌و‌خردل  آشنا کنیم.با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز
سیر له کرده…… ۲ حبه

پیاز خرد کرده…  ۱ عدد

کرفس خرد کرده ….. سه چهارم پیمانه

گوشت چرخکرده…..  ۷۵۰ گرم

نان سفید برشی (خرد کرده) …  ۱ پیمانه

شیر….. ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

سس خردل….. ۱ قاشق سوپخوری

سس ووستر شایر ….. ۱ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه….. یک چهارم قاشق چایخوری

نمک…….  ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ….. ۲ عدد

مواد لازم برای تزئین لقمه‌های گوشت و خردل

سس گوجه فرنگی ……. یک دوم پیمانه

پورة سیب زمینی…… برای تزئین به میزان لازم

روش تهیه

سیر، پیاز و کرفس را همراه با قدری روغن، در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه همة مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و در قالب ۶ تائی و چربکردة مافین بریزید. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد بگذارید و لقمه‌های گوشت را به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه، بپزید. اکنون قالب را از فر درآورید و مافن گوشت را روی کاغذ آلومینیومی برگردانید. اینک رویشان سس گوجه فرنگی بمالید و ۵ دقیقة دیگر در فر بگذارید تا سس ببندد. آن‌گاه لقمه‌های گوشت را از فر درآورید و رویشان را با پورة سیب‌زمینی بیارائید.

خواص خردل

مزایای دانه‌های خردل بسیار زیاد است و به طور معمول برای طعم و مزه مورد استفاده قرار می‌گیرد و سس خردل بسیار ترجیح داده می‌شود و همچنین دارای کاربرد‌های دارویی و درمانی نیز است، که از زمان بقراط وجود داشته است. خردل در انواع سفید، قهوه‌ای و سیاه در سراسر جهان یافت می‌شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *