


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با دستور تهیه لقمههای گوشتوخردل آشنا کنیم.با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
سیر له کرده…… ۲ حبه
پیاز خرد کرده… ۱ عدد
کرفس خرد کرده ….. سه چهارم پیمانه
گوشت چرخکرده….. ۷۵۰ گرم
نان سفید برشی (خرد کرده) … ۱ پیمانه
شیر….. ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
سس خردل….. ۱ قاشق سوپخوری
سس ووستر شایر ….. ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه….. یک چهارم قاشق چایخوری
نمک……. ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ….. ۲ عدد
مواد لازم برای تزئین لقمههای گوشت و خردل
سس گوجه فرنگی ……. یک دوم پیمانه
پورة سیب زمینی…… برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه
سیر، پیاز و کرفس را همراه با قدری روغن، در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه همة مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و در قالب ۶ تائی و چربکردة مافین بریزید. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد بگذارید و لقمههای گوشت را به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه، بپزید. اکنون قالب را از فر درآورید و مافن گوشت را روی کاغذ آلومینیومی برگردانید. اینک رویشان سس گوجه فرنگی بمالید و ۵ دقیقة دیگر در فر بگذارید تا سس ببندد. آنگاه لقمههای گوشت را از فر درآورید و رویشان را با پورة سیبزمینی بیارائید.
خواص خردل
مزایای دانههای خردل بسیار زیاد است و به طور معمول برای طعم و مزه مورد استفاده قرار میگیرد و سس خردل بسیار ترجیح داده میشود و همچنین دارای کاربردهای دارویی و درمانی نیز است، که از زمان بقراط وجود داشته است. خردل در انواع سفید، قهوهای و سیاه در سراسر جهان یافت میشود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/