نان چیلی و گشنیز + طرز تهیه

*ما تنها یک فروشگاه اینترنتی نیستم. ما راه حلی برای یک زندگی خوب هستیم*

با مقالات آموزشی ما می توانید در دنیا مدرن بهترین سبک زندگی را انتخاب و برای داشتن بهترین خرید ها,…جزئیات بیشترنان چیلی و گشنیز + طرز تهیه

*ما در اسمارت مارکت بهترین و پرفروش ترین محصولات را برایتان انتخاب کرده ایم*

نیازی نیست بین انتخاب محصولات فراوان گیج و سر در گم شوید. ما برایتان بهترین محصولات را گلچین می کنیم.…جزئیات بیشترنان چیلی و گشنیز + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با طرز تهیه نان چیلی و گشنیز آشنا کنیم.

مواد لازم برای ۸ عدد

آرد….  ۴۵۰ گرم

شکر…  ۲ قاشق چایخوری

نمک….  یک‌دوم قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر..  ۱ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده……  ۱ عدد

شیر…..  ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

روغن مایع….   ۲ قاشق سوپخوری

فلفل چیلی تازه و خرد کرده …..  ۲ عدد

برگ گشنیز خرد کرده…..   ۱۵ گرم

کره‌ی آبکرده…..  ۲ قاشق سوپخوری


بیشتربخوانید


روش‌تهیه

آرد، شکر، نمک و بیکینگ‌پودر را در کاسه‌ی مناسبی بریزید، مخلوط تخم‌مرغ و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آن‌گاه وسط خمیر حفره‌ای ایجاد کنید و روغن را درون این حفره بریزید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدست شود. سپس روی خمیر را با نایلون محافظ بپوشانید و ۱ ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. حالا خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید و رویش را اندکی تخت کنید. رویشان را بپوشانید و ۱۰-۱۵ دقیقه استراحت دهید. اکنون هر یک از خمیر‌ها را به قطر ۵/۱۲ سانتیمتر باز کنید و یک‌طرف خمیر را به شکل اشک درآورید. سپس فلفل و گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی خمیر‌ها بپاشید و قدری فشار دهید تا به خمیر بچسبد. اینک خمیر‌ها را یکی‌یکی روی گریل برقی چربکرده یا تابه‌ی چدنی چربکرده بپزید و همچنان که گرم است رویشان کره بمالید و گرم نگه دارید.

خواص گشنیز

گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده‌ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می‌گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *